Ми рекомендуємо

  • Суп з білої квасолі «ЛІМА» від Містраль

    Перші страви  /  Супи  /  Квасолевий суп

    Квасоля промити, залити водою, довести до кипіння і поварити 2-3 хв. Воду злити. Ще раз залитий холодною водою ~ 1.7мл. Тим часом: Лук-порей порізати уздовж, промити, нарізати півкільцями, пасерувати на середньому вогні ~ 1-2 хв. + Тонко нашатковану корінь селери. Ще через 1-2 хв, зняти з вогню і + сухі трави - так вони краще розкриваються, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Індиче крило, запечене з гарніром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Індиче крило солимо, посипаємо спеціями (мелений лавровий лист, часник-гранули, цибуля-пудра, каррі, червоний перець) і змащуємо майонезом (злегка) 2. Натираємо на вафельної тертці, або на звичайній крупній тертці картоплю і моркву 3. Дрібно нарізаємо лук 4. Змішуємо вершки і соєвий соус з дрібно нарізаним часником 5. На деко, змащене маслом, викладаємо ...
    Читати далі

  • Салат "шабу-шабу"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Цибулю нарізати півкільцями. Тепер його необхідно замаринувати. Для цього: цибуля розділити, скропити соком лимона, додати цукор і сіль. Поки відставити цибулю в сторону, маринуватися. М'ясо нарізати тоненькими слайсами. Тепер м'ясо необхідно відварити. Для цього ставимо каструльку з водою на газ, даємо закипіти і солимо. Опускаємо м'ясо в киплячу воду ...
    Читати далі

  • салат, Цибулевий з фаршем,

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Приготувати фарш або взяти вже покупної. У мене приготований фарш з філейної частини. Дрібно нарізати білу цибулину. Обсмажити на олії фарш і цибулину до готовності. Додати за смаком сіль, перець і видавити часник. Поки смажиться фарш, натерти червоний лук на тертці кільцями. Замаринувати в (яблучний оцет + вода) хвилин на 10. Натерти на тертці ...
    Читати далі

  • Салат з морської фореллю і овочами

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Запікала у фользі рибу з овочами, величезна була, шматочок залишився, от і прилаштувала його в салат разом з соусом рибним .... Очищені огірки нарізала тонко, виклала на блюдо і присипала перцем. Зверху розклала шматочки риби, присипала зеленою цибулею, порізаними кубиками перцями, прикрасила лимоном і маслинами. Соус від запеченої риби процідила, ...
    Читати далі

  • Окрошечка українська

    Інші  /  Інші рецепти

    Картопельку ріжемо соломкою і обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого кольору, щоб була хрустка. Поки картопелька смажиться, ріжемо огірки, ріпчасту цибулю, відкриваємо консерву. Ріжемо зелений цибулька і кріп. Викладаємо в каструльку і переминався з сіллю, для більшого аромату. Готову картопельку викладаємо в тарілочку для охолодження. У каструльку ...
    Читати далі

  • Котлетки з нирок

    Закуски  /  М'ясні

    Нирки розморозити (краще заморозити нирки перед приготуванням - вони тоді смачніше) і порізати на маленькі квадратики, вирізаючи жир. Покласти порізані нирки в друшляк, посипати 1ч. л. соди і полити оцтом. Переміщати масу ложкою і нехай постоїть 5хв. Потім промити проточною водою. Так зробити 3 рази - для того, щоб пішов запах. Перемолоти ...
    Читати далі

  • Оладки з печінки

    Інші  /  Інші рецепти

    Печінка з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати рис (приблизно 1 \ 3 від маси печінки), яйця, приправу, добре перемішати і смажити як звичайні оладки до рум'яності. Подавати можна з кетчупом, сметаною або майонезом. Дуже смачно і ситно. Можна з вечора приготувати масу, а вранці смажити.
    Читати далі

  • Огірочки "Бостон".

    Закуски  /  Соління й маринади

    Вийняти з перцю насіння, вимити й обсушити огірочки. Пропустити перець з цибулею через м'ясорубку. З оцту, цукру, солі і зерен гірчиці приготувати маринад, довести до кипіння і покласти в нього суміш з перцю і цибулі. Туди ж покласти огірочки. Варити на слабкому вогні протягом години. Розкласти гарячими в банки, закатати.
    Читати далі

  • Рибна фантазія Поволжя

    Другі страви  /  Страви з риби

    Розрізаємо рибу на шматки тощиной 2-3 см, присаливаем морською сіллю Закладаємо в пароварку разом з дрібно нарізаною селерою, цибулею Шалот, журавлиною і лимоном. Посипаємо свіжомелених сумішшю перців і приправою «Прованські трави». Готуємо 12-15 хвилин. Поки у нас є час, робимо соус для теплого рибного салату. Змішуємо 20 грам олівковогомасла ...
    Читати далі

  • Багатошаровий закусочний пиріг.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Приготувати начинки. Начінка1: Фарш обсмажити, потім додати пасеровану цибулю, кріп. Начинка 2: Варені яйця порубати і змішати з подрібн. зеленою цибулею. Начинка 3: Зварити розсипчасту гречану кашу. Гриби (порізаний. Пластинками) обсмажити на сковороді разом з цибулею. Змішати гриби, цибулю і гречану кашу. Начинки посолити за смаком. Приготувати тісто: Маргарин ...
    Читати далі

  • французький салат

    Салати  /  Салат з овочів

    салат викладиваетьься шарами у велику тарілку: Спочатку нашінкованая капуста, потім огірок нарізаний соломкою, потім помідор кубиками, потім викладаємо грибочки-якщо брати шампіньйони свіжі, їх треба попередньо згасити до готовності, якщо беремо консервовані гриби, тоді нарізаємо соломкою і теж викладваем зверху. Посипаємо зеленою лукомпореем, наступний ...
    Читати далі

  • "Подвійний" гороховий суп

    Перші страви  /  Інші супи

    Горох відварити без солі майже до готовності, відокремити половину. Половину гороху розбавити водою або бульйоном, додати картоплю порізану кубиками і варити до готовності картоплі, потім все розім'яти толкушкой і посолити. Тримати на слабкому вогні, щоб не остигало, а й майже не кипіло. Бекон дрібно порізати і витопити, шкварки вийняти і відкласти ...
    Читати далі

  • Окрошка "Свіжість"

    Перші страви  /  Холодні

    Приготування: Очистити яйце, відокремити жовтки від білків. Дрібно нашаткувати зелена цибуля. Нарізати дрібним кубиком картопля, огірки, білок яйця, шинку, редис натерти на тертці, цибулю порей дуже дрібно порізати. Зі стебла селери овочевим ножем зрізати найбільш жорсткі волокна, нарізати кубиком. Жовтки розтерти з готовою гірчицею і сіллю. Очистити ...
    Читати далі

  • Капустяний коровай з гусячим паштетом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кочан розібрати на листя і відварити їх у підсоленій воді (як закипить вода хвилин 7 варити), охолодити. Моркву і цибулю почистити і порізати. Обсмажити гриби з цибулею і морквою до готовності. Змішати пережарку з рисом, кропом, порізаними яйцями і сметанкою, посолити. Форму змастити маслом і посипати сухарями (з боків теж). У стлать капустяним листям ...
    Читати далі

  • "Човники" з баклажанів з сальсою і йогуртовим кремом

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Добрий день! Дуже цікавий вечерю .... легкий! Баклажани розрізати навпіл уздовж і присипати сіллю, відставити на 15 хвилин. Потім обсушити кухонним рушником, вирізати човники, покласти овочі на пергамент, скропити вирізану частину оливки. маслом і запекти під грилем при 250 ° до "засмаги", остудити. З помідора зняти шкірку, потримавши спочатку хвилину ...
    Читати далі

  • Суп з фрикадельками і кабачками

    Перші страви  /  Інші супи

    1 Змішати фарш з коріандром, яйцем, сухарями, цибулею і половиною солі і перцю. Розділити на 30 порцій, скачати з них невеликі кульки, накрити і охолодити. 2 Розігріти оливкове масло у великій каструлі і підрум'янити половину фрикадельок протягом приблизно 10 хвилин, часто перевертаючи їх. 3 Додати в каструлю рис, зелений лук, кріп, бульйон, ...
    Читати далі

  • М'ясо курки, запечене по-італійськи, варіант

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Розігріти духовку, Відварити макарони, воду злити, перекласти макарони в миску. У цей час в сотейнику на середньому вогні розігріти оливкове масло, обсмажити курку 3 хв. Додати цибулю і часник, перемішати і готувати ще 5 хв. Перекласти курку з цибулею і часником до макаронів, дати трохи охолонути. Додати помідори, моцарелу, посолити і поперчити ....
    Читати далі

  • Оселедець під шубою

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Ось так от можна подати оселедець під шубою Овочі моїм і відварюємо в мундирі, охолоджуємо, очищаємо, натираємо на тертці все окремо. Варимо яйця, охолоджуємо, чисти, відокремлюємо білок від жовтка і натираємо на тертці. Оселедець 1/2 частина нарізаємо дрібно, другу 1/2 частина нарізаємо пластинами. Ріпчасту цибулю чистимо, рубаємо дрібним кубиком і ошпарюють окропом ....
    Читати далі

  • Омлет на сирному сирі з печерицями (ідеї для сніданку)

    Другі страви  /  Омлет  /  Омлет із сиром

    Не знаєте чим нагодувати сім'ю на сніданок. Приготуйте омлет. Це швидко, смачно, ситно. Печериці почистити, обтерти вологою серветкою і порізати на пластини. Зелену цибулю тонко нашаткувати. Яйця злетіти разом з сирним сиром, поперчити, посолити за смаком, приправити мускатним горіхом. У сковороді розтопити вершкове масло і на сильному вогні ...
    Читати далі

  • самса

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    в теплій воді розчинити тремтіння додати сіль і цукор і борошно 0,5кг, замісити тісто і залишити в теплому місці, щоб воно піднялося. 0,5гк борошна замісити розтопленим маслом (якщо тісто буде розсипатися то додати трохи теплої води), загорнути в пакет і залишити в теплому місці на 30 хв. тим часом ребра порубати на дрібні шматочки, яловичину ...
    Читати далі