Ми рекомендуємо

  • Торт "Мюзикл"

    Десерти  /  Торти

    Ганаш: Нарізати шоколад на дрібні шматочки. Вершки нагріти до 90 "С і помістити в них нарізаний шоколад, дати постояти 2-3 хвилини і перемішати до однорідної гладкої маси, додати коньяк і знову перемішати. Відставити в сухе і прохолодне місце. Просочення: Розмішати цукор у воді, довести до кипіння, відставити в сторону і дати охолонути. Змішати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Смажені pебришкі на вечерю.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Реберця покласти в каструльку з розігрітим рослинним маслом, закрити кришкою, і тушкувати 60-70 хвилин на повільному вогні. Після того як википить рідина, і м'ясо на реберцях стане мягкoe, посмажити до золотистої, хрусткої скоринки. Цибулю порізати, маслини так само порізати, бринзу розкришити в крихту. На велику плоску тарілку викласти реберця, ...
    Читати далі

  • Борщ (мій улюблений і швидкий варіант)

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ із квашеної капусти

    Подгатавліваем всі продукти: Картоплю почистити, нарізати невеликими шматочками, буряка натерти на тертці, цибулю не сильно дрібно нашаткувати. Обсмажуємо на олії буряк 3-4хв, додаємо цибулю ще 3 хвилини готуємо, вмешиваем ст. ложку томат пасти, перемішуємо і знімаємо з плити. Тим часом в киплячий бульйон (бульен краще заздалегідь наготувати про запас, ...
    Читати далі

  • Закусочні "кульки" зі скумбрією

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Морквину, картоплю, яйця і буряк зварити, остудити і очистити. Всі натерти на тертці (я терла в крупну! Крім жовтків, вони знадобляться для прикраси!). З'єднати морквину, картоплю і яйця (білок). Трохи посолити і заправити майонезом. Буряк посолити і заправити майонезом. Цибулину очистити, порізати і залити окропом на 3-5 хвилин. Потім ...
    Читати далі

  • Пиріг ніжний з м'ясом і картоплею

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Обсмажити м'ясний фарш на сковороді з дрібно нашинкованнимцибулею до напівготовності, посолити, поперчити, відставити щоб трохи охолов, Маргарин розтерти з борошном, сіллю і содою руками (або порубати ножем), до отримання дрібної крихти. Одну частину крихти висипати у форму (у мене сковорода кругла) Картоплю натерти на крупній тертці посолити, поперчити, ...
    Читати далі

  • Рулет з лаваша з куркою і овочами.

    Закуски  /  М'ясні

    Очищену моркву натерти на крупній тертці, цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в раст. маслі, додати моркву і смажити помішуючи хвилин 7-8, посолити, поперчити за смаком. На перший лист лаваша акуратно намазати плавлений сир, посипати дрібно нарізаним кропом, на нього укласти другий лист лаваша, на нього викласти дрібно нарізане ...
    Читати далі

  • Вигідні котлети

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Пропустити овочі 2 рази через м'ясорубку, змішати з м'ясним фаршем, додати яйце, молоко, спеції, посічену зелень і добре вимісити. Після цього додати манку і знову гарненько перемішати, можна збити. Смажити котлети на розпеченій сковороді, на рослинній олії. Я робила з баклажанами, морквою, цибулею і кабачком. Ставила в духовку. Зверху ...
    Читати далі

  • кальмари фаршировані

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відварити філе кальмара, зварити яйця, цибулю обсмажити в олії до прозорості. Яйця порубати дрібно, змішати з цибулею і вареними грибами (краще печерицями), посолити, поперчити чорним запашним перцем, нафарширувати сумішшю кальмари. У форму для запікання викласти рис, змішаний з нарізаним соломкою солодким перцем, рослинним маслом і спеціями ...
    Читати далі

  • Ароматне куряче філе з часником і кінзою

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче філе промити, обсушити, нарізати шматочками, посолити, поперчити, додати подрібнений часник, перемішати і залишити маринуватися на 30 хвилин. Лук очистити і нарізати півкільцями. Болгарський перець вимити, обсушити, видалити насінну коробочку і нарізати кубиками. Розігріти рослинне масло і обсмажити на ньому філе. Додати цибулю і готувати ...
    Читати далі

  • Баранина з квасолею по-арабськи

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з баранини

    Квасоля замочуємо на ніч, потім варимо до напівготовності. Картопля бланшируємо. М'ясо обсмажуємо, додаємо цибулю і тушкуємо, майже до готовності. У маслі обсмажуємо 2 роздавлені часточки часнику і зіру, додаємо моркву і доводимо до готовності. Помідори (у мене були консервовані) трьом на тертці. Томат розводимо бульйоном з під квасолі і солимо. Всі ...
    Читати далі

  • Кібінай

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    ФАРШ: м'ясо дрібно порізати руками (ні в якому разі не молоти в м'ясорубці!), Перемішати з подрібненою цибулею, водою, цукром, сіллю і перцем. ТІСТО: з борошна, масла, сметани, яєць, солі і цукру замішується тісто і ділиться на 2 частини. Кожну частину тіста розкачати, нарізати на великі квадрати і розкласти на них фарш. Краї тіста з'єднати і защипати в формегребешка. Класти ...
    Читати далі

  • Люля-кебаб рибний

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    М'якоть риби, цибулю і картоплю пропустіть через м'ясорубку, посоліть, поперчіть і поставте фарш на холод. Охолоджену масу розділіть на порції, нанизайте у вигляді сардельок на шампура і обжарте на решітці. Подавайте з зеленню, цибулею і лавашем
    Читати далі

  • Салат з моркви, дайкона і яблука

    Салати  /  Салат з овочів

    Соковитий і смачний салатик :) 1. Очистити дайкон, натерти (на тертці для моркви по - корейськи). 2. Очистити і натерти моркву, яблуко. 3. Віджимаємо зайву рідину, заправляємо майонезом, солимо і перемішуємо. Прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею. Смачного!!!))))
    Читати далі

  • запіканка з грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Варену картоплю натерти на тертці Яйця 5-6 шт. порізати подрібніше гриби (вешенки або шампіньйони) посмажити з цибулею сир натерти Беремо глибоку сковороду змащуємо і кладемо шарами 1 картоплю, майонез 2 яйця, майонез 3 гриби, майонез 4 сир кожен шар трохи присолити. запекти в духовці. Смачного!
    Читати далі

  • Грудка індички в паніровці з цибулею і томатним маринадом

    Закуски  /  М'ясні

    Грудку порізати тонкими смужками; Залити соком, поперчити (якщо сік не занадто солоний - то підсолити за смаком); Залишити на 40 хвилин; Лук розрізати на 4 частини; Обваляти грудку в панірувальних сухарях; Обсмажувати грудку з цибулею на розігрітій сковороді (на сильному вогні) в маслі, перемішуючи - 5 хвилин; Вогонь вимкнути, витримати грудку під закритою ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з картоплі із зеленим горошком

    Перші страви  /  Інші супи

    Картоплю і зелений горошок свіжий зваріть окремо до готовності (консервований - залити окропом і довести до кипіння), потім протріть через сито разом з пасерованою цибулею. Протерті овочі добавте в бульйон, посоліть, перемішайте, поставте на вогонь, доведіть до кипіння, варіть 3-5 хв. В охолоджений суп влийте яєчний жовток збитий ...
    Читати далі

  • Тушкована квасоля

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Відварити квасолю. Нарізати цибулю півкільцями і обсмажити до золотистого кольору в казанку. Моркву натерти на тертці, додати до цибулі і обсмажити. Перець очистити від насіння, нарізати соломкою і тушкувати в казанку з цибулею та морквою. Додати подрібнений часник, чорний мелена перець, карі, базилік і тушкувати під закритою кришкою кілька хвилин. Додати ...
    Читати далі

  • Гарячий горщик (варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Картоплю з м'ясом обсмажуємо до напівготовності. Посолити, поперчити. Цибулю нарізати кільцями і окремо обсмажити з грибами. Моркву натерти на тертці і розкласти по горщикам Після ложем 1/3 горщика картоплі з м'ясом, потім куля грибів з цибулею, і знову картоплю. Моркву натерти на тертці і розкласти по горщикам. Залити пів склянки бульйону, зверху ...
    Читати далі

  • Сигаретки м'ясні

    Закуски  /  М'ясні

    Куряче філе порізати кубиками й обсмажити сіль, перець. Охолодити і збити блендором. (Вийти россипчястая маса) Гриби почистити, порізати і підсмажити в місці з цибулею. Посолити трошки поперчити. Сир потерти на тертці. Все змішати. Добавть пару жовтків. Лаваш якщо не порційний порізати. Покласти на край начинку. Скручувати рулетиком змащуючи ...
    Читати далі

  • Млинці з лососем і шпинатом в креветочним соусі або «Каннеллоні а-ля-рюс»

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з рибою

    Збити віночком яйце з теплим молоком, водою цукром і сіллю, поступово додаючи борошно, замісити тісто консистенції кефіру. Розжарити млинцеву сковорідку і, змащуючи її олією, спекти 12 тонких млинчиків. Стопку готових гарячих млинчиків накрити кришкою, щоб вони залишалися м'якими. Шпинат промити опустити в киплячу підсолену ...
    Читати далі

  • Печінковий рулетик (мій варіант)

    Закуски  /  М'ясні

    Спекти млинці, не солодкі, великі за Вашим рецептом. Вони повинні бути дуже тонкі. Підсмажити печінку до готовності, не солити і не перчити. Окремо підсмажити сало з цибулею. Перемолоти печінку і сало на м'ясорубку, поперчити і посолити за смаком. Змастити підлогу млинця товстим шаром печінку і туго скрутити. Склалися три скручених млинця разом, гіркою і обернути ...
    Читати далі