Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Яловичина з виноградом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть яловичини покласти в каструлю, додати подарований ріпчасту цибулю, трохи води, поставити на вогонь. Коли наполовину буде готове, покласти промитий червоний виноград, додати мадери, бульйону, посолити, варити в духовій шафі до готовності. Вийняти, нарізати на порційні шматки, покласти на блюдо, обкласти виноградом і цибулею, подати на ...
    Читати далі

  • М'ясний паштет 2

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Пропустивши двічі через м'ясорубку просмажене м'ясо з цибулею і яблуком, додаємо натерті на тертці яйця, прянощі і збите вершкове масло. Оформляємо паштет у вигляді похилого конуса, який добре полити зверху майонезом, з попередньо розчиненої 1 ч. Ложкою розбухлого желатину і щіпкою цукру. При цьому можна також видавити майонезноежеле ...
    Читати далі

  • Салат з кропиви і подорожника

    Салати  /  Інші салати

    Молоду кропиву перебирають, промивають і дрібно нарізають. Подорожник промивають і замочують в солоній воді (20 г солі на 1 л води) протягом 15-20 хв, потім обсушують чистою серветкою. Зварені круто яйця дрібно рубають, з'єднують з кропивою, подорожником, рубаним ріпчастою цибулею. Заправляють олією з оцтом, посипають зеленню петрушки ....
    Читати далі

  • Перець стручковий, тушкований з помідорами

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Перець нарізають соломкою і тушкують у жирі з цибулею до м'якості, додають скибочки помідорів, чорний перець і доводять до готовності помідорів. Потім вливають яйця і прогрівають, безперервно помішуючи, до тих пір, поки білок не загусне. Подають з хлібом і солоної манною кашею.
    Читати далі

  • Салат з капусти та яблук

    Салати  /  Інші салати

    Капусту подрібнити, потовкти, змішати з натертими яблуками і цибулею. Яєчні жовтки протерти через сито або розтерти ложкою. Додати сіль, цукор, гірчицю, рослинне масло. Розмішати, додати лимонний сік і підмішати збиті вершки. Приготований соус ввести в салат. Салат посипати рубаним білком і зеленню петрушки.
    Читати далі

  • Кабобі "Рохат" (ковбаски)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину разом з ріпчастою цибулею (1/3 норми) двічі пропускають через м'ясорубку, додають сіль, перець і обробляють у вигляді кабобі (ковбасок) овально-подовженої форми. Потім панірують їх у борошні й злегка обсмажують; ріпчасту цибулю, нарізану кільцями, пасерують окремо до напівготовності, кладуть в нього підготовлені кабобі, зерна граната і доводять ...
    Читати далі

  • Салат "Ніжність"

    Салати  /  Інші салати

    Робиться шарами: кожен шар перешаровуються трохи майонезом перший шар - відварене куряче філе, нарізане шматочками; Другий шар - відварені печериці, посмажені з цибулею на ростить. маслі і охолоджені; Третє шар - сир, натертий на крупній тертці з давленим часником і майонезом; Четвертий шар - на тертці натерти (або дрібно порізати) 2 варені яйця. Зверху ...
    Читати далі

  • Піджарка з баранини з картоплею.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'якоть задньої ноги або лопатки нарізати шматками, відбити сапою і розрізати на шматочки вагою по 8 -10 г, посолити їх, посипати перцем і обсмажити на жирі разом з нашаткованою цибулею. Потім додати до м'яса обсмажений у формі брусків картопля, підлити трохи м'ясного бульйону і тушкувати до готовності. При подачі посипати зеленню петрушки ...
    Читати далі

  • Суп грибний прозорий

    Перші страви  /  Інші супи

    Гриби добре промити, замочити на кілька годин і зварити з дрібно порізаною цибулею в цій же воді, додавши перець і лавровий лист. Зелень та овочі промити, залити киплячою підсоленою водою, зварити. Відвари процідити і змішати, додати за смаком масло, сіль, перець. Подавати з вушками або пиріжками з грибною начинкою, або з дрібно порубленнимігрібамі ....
    Читати далі

  • Лимонний курячий шніцель з баклажанами і помідорами

    Другі страви  /  Шніцель  /  Курячий шніцель

    Курячі грудки промити під проточною водою, обсушити паперовими рушниками Кожну половинку порізати діагонально уздовж, так би мовити, по косій лінії, щоб вийшли з однієї товстої половинки дві менш товсті четвертинки грудки Кожен шматочок посолити, поперчити, обваляти в борошні Цибуля, часник почистити і порізати дрібними кубиками Лимон помити, обсушити, порізати ...
    Читати далі

  • Канелоне з різними начинками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для канелоне з фаршем: фарш перемішати з дрібно нарізаною цибулею, додати спеції і сіль. начинити цим фаршем канелоне, щільно укласти у вогнетривку форму. Другу цибулину нарізати четвертькольцами і обсмажити на олії. Додати томатний соус і розвести водою або бульйоном. Залити цим соусом канелоне і вкрити кришкою або фольгою ....
    Читати далі

  • Огірочки з яловичини

    Інші  /  Інші рецепти

    Якщо шматок яловичини товстий, то розкриваємо його як книжку - розрізаємо м'ясо не до кінця уздовж шматка посередині, розкриваємо як книжку і між двома плівками добре відбиваємо шматок - до тонкого шару Поперчимо і відкладемо на трохи вбік Цибулю дрібно порізати і обсмажувати Морква очистити, натерти на тертці (я на крупній) Додати до цибулі і обсмажувати ...
    Читати далі

  • Відкриті пиріжки з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Приготувати опару: дріжджі розчинити в 50 мл. теплої води, додайте 1 ч. л. цукру і 1 ст. л. борошна, ретельно перемішайте і залиште на 15 хв. до підняття пінки. Підігрійте молоко до кімнатної температури, додайте туди яйця, сіль, цукор, масло, потім вилийте опару і замісити тісто, додаючи борошно поступово. Тісто має бути такою крутизни, щоб ...
    Читати далі

  • картопля "Анна" по-моєму.

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Рецепт простий, як все геніальне. Готую в погану погоду, коли вилазити з дому не хочеться, продуктів в будинку нуль і взагалі все лінь, ну як сьогодні, наприклад. Пообідали з синочок так душевно, сказав, щоб готувала тепер тільки це. Коротше .. включаємо духовку на 200 градусів, поки вона нагрівається, на бёрнеровской різанні ріжемо картопля тонкими скибочками. Якщо ...
    Читати далі

  • Грибне різотто з каперсами і солодким червоним перцем

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з грибами

    Етап 1. Підготувати пароварку: наповнити резервуар для води до позначки максимального рівня. Встановити на місце піддон для крапель. У контейнер для спецій покласти орегано. Етап 2. Гриби нарізати невеликими шматочками або на половинки. Очистити і нарізати цибулю кільцями. Нарізати червоний солодкий перець брусочками. Рис (у мене, природно, ТММістраль) ...
    Читати далі

  • Ананасовий "Цезар"

    Салати  /  Салат Цезар  /  Салат цезар з сухариками

    1) М'ясо нарізати невеликими шматочками, маринувати в соєвому соусі (2 ст. Ложки) з нашинкованнимцибулею. 2) литися салату помити і посушити. Помідори нарізати часточками. (Черрі порізати навпіл). 3) Хліб порізати на маленькі шматочки і обсушити в духовці до хрусткої скоринки. 4) М'ясо обсмажити на розігрітому оливковому маслі. Якщо виділиться ...
    Читати далі

  • Ханума

    Другі страви  /  Страви з птиці

    порізати курку на шматки (5 см) і поставити варитися на середній вогонь в невеликому кол-ве води. замісити тісто з борошна, води, солі і яєць (як на вареники чи на пельмені) обсмажити дрібно рубаний лук до золотистого (але, перед смаженням обваляти в борошні злегка так смачніше і корочка у цибулі більш золотисто-рівна) розкачати тісто на столі по товщині опять ...
    Читати далі

  • Паштет з курячої печінки з кальвадосом для Макса Лаврова, серіал "Кухня"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    У сотейнику розтопити не багато вершкового масла і обсмажити в ньому дрібно нарізану цибулю-порей і часник, близько 10 хвилин до м'якості. Залишилося масло нарізати кубиками і прибрати в холодильник Додати в сотейник з цибулею кальвадос, потім вершки, довести до кипіння і варити на слабкому вогні до загустеія, далі додати печінку, постійно помішуючи дерев'яною ...
    Читати далі

  • "Курчата табака"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курчати надрізати вздовж грудки, розгорнути і добре відбити сапою або молотком, щоб він став плоским. Рясно намазати аджикою, посипати спеціями і відставити в холодильник на ніч. Для смаження курчат тютюну сковорода повинна бути товстою, чавунної (а ще краще взяти спеціальну) з важкою кришкою. Курчати натерти часником з меленим чорним ...
    Читати далі

  • Солянка (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    З лимонів на дрібній тертці зняти цедру і потім видавити сік. Солоні огірки очистити і нарізати дрібними кубиками. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. М'ясо нарізати дрібними кубиками, посипати сіллю, спеціями і добре обсмажити на олії, потім додати цибулю і часник, цибулю обсмажити до золотистого кольору. У обсмажене з цибулею м'ясо ...
    Читати далі