Ми рекомендуємо

  • Сочевичний суп-пюре з креветками

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Сочевицю промиваємо, заливаємо водою і відварюємо 20 хвилин. Поки вариться сочевиця, обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії нарізану дрібним кубиком селера, натерту на крупній тертці моркву і нарізану тонкими кільцями порей. Креветки відварити в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Очистимо їх від панцира і видалимо голови (частину можна ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Судачёк

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Беремо судочка, чистимо, режим на шматки і відправляємо обжарюватися-гаситися на сковорідці до відділення кісточок. Тим часом режим цибулю, трьом морквину на крупній тертці і всі разом пережарюють. Викладаємо судака і відокремлюємо кістки. Томатну пасту розводимо з водою до стану густої сметани, додаємо цукор, сіль, перц і змішуємо з цибулею і ...
    Читати далі

  • запечена капуста з фаршем

    Інші  /  Інші рецепти

    нашаткувати капусту, відварити рис, обсмажити фарш з цибулею, змішати майонез з часником. дно форми змастити маслом. укласти частина капусти промазати майонезом з часником, потім частина рису + майонез, фарш весь! потім іншу частину рису + майонез, капуста + майонез і в духовку до готовності, близько 50-60хв.
    Читати далі

  • Міні сирні кошички з салатом

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Куряче філе замаринувати в соєвому соусі з часником на 20 хвилин. Обсмажити. Порізати соломкою. Огірок, кабачок нарізати на корейської моркви Помідор порізати соломкою. Листя салату тонко нарізати. З'єднати всі інгредіети. Сир натерти на крупній тертці. Сковороду розігріти, насипати трохи кунжуту і викласти сир. Після розплавлення, акуратно ...
    Читати далі

  • Вінегрет

    Салати  /  Салат з овочів

    Ризикну накликати на себе гнів і покажу мій рецепт вінегрету. Може кому і стати в нагоді :) Так готувала моя бабуся, потім мама, тепер і я :) Буряк, моркву, картоплю відварити. Цибулю порізати і замаринувати з оцтом, сіллю і цукром. Огірки і картоплю, порізати кубиками. Буряк і моркву натерти на тертці. Додати маринована цибуля разом ...
    Читати далі

  • Смажений сир - Smazenka

    Інші  /  Інші рецепти

    Сир натерти на крупній тертці. Додати яйця, молоко, борошно, чорний мелений перець. Все добре промісити, якщо маса вийшла рідкуватої, то додати панірувальні сухарі. Отриману масу залишити в холоді на 2:00. За допомогою ложки сформувати Смаженко. Обсмажити на розігрітій сковороді (на помірному вогні) з двох сторін. Бажано, що бисковородка ...
    Читати далі

  • "Запіканка" із цвітної капусти та курячої печінки

    Другі страви  /  Запіканка  /  Запіканка з кольорової капусти

    Цвітну капусту розібрати на суцвіття, відварити в підсоленій воді 5 хв. Курячу печінку очистити від плівок, крупну розрізати. Швидко обсмажити на сильному вогні з цибулею і 1 ч. Л. цукру, підсолити, посипати зеленню. У глибоку сковороду викладаємо капусту, зверху печінку. Яйця збити зі сметаною і водою, трохи посолити, поперчити. Цією сумішшю ...
    Читати далі

  • З того, що було

    Салати  /  Інші салати

    Посмажити печериці з цибулею, поперчити, охолодити, змішати з майонезом. Курку порізати соломкою, сир потерти, подрібнити зелень. Змішати всі продукти. Готувала з того, що виявилося під рукою - виявилося смачно
    Читати далі

  • Розсольник "Компроміс"

    Перші страви  /  Розсольник  /  Розсольник з рисом

    З огірків зняти шкірку, скласти в невелику каструльку, залити 1 склянкою окропу і варити 10-15 хв. Відвар процідити. Курячі шлунки вимити, вичистити. Покласти в каструлю (обсягом 3 л.), Залити холодною водою, довести до кипіння. Зняти піну, вогонь зменшити і варити 15-20 хв. Потім шлунки вийняти з бульйону, промити теплою водою, нарізати ...
    Читати далі

  • курка в прованських травах

    Другі страви  /  Страви з птиці

    курку нарізати на шматки, натерти травами, сіллю, перцем, тертим часником, цибулею, соєвим соусом. Залишити на пару годин маринуватися. Розкласти на решітку з піддоном, укрити фольгою. можна використовувати рукав для запікання Відправити в духовку на 1, 5:00 при 200г.
    Читати далі

  • Кальмарово-грибні битки з сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кальмари пропустити через м'ясорубку з грибами, цибулею, сиром. Додати яйце, посолити. Зліпити кульки і викласти на деко, попередньо змащений маслом. Поставити в духовку і запекти до готовності. Лимон підсмажити на сухій сковорідці. Подавати битки з рисом і лимоном.
    Читати далі

  • Свинина по-баварськи

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Цибулю нарізати півкільцями. Бекон підсмажити на сковороді, додати цибулю, прджаріть до прозорості. Покласти шматок свинини і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору. Додати півсклянки води (або бульйону, якщо є) і тушкувати хвилин 15. Порізати капусту. Викласти свинину в глибоку форму для запікання разом з цибулею, беконом, соком від тушкування, ...
    Читати далі

  • Свинина по-японськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе свинини режим на медальйони, проти волокон і трохи відбиваємо. У глибокій чашці маринуємо шматочки свинини з бальзамічним оцтом, сіллю і цукровою пудрою. Гарненько перемішуємо і прибираємо в холодильник на 10 хвилин. Мариновану свинину обсмажуємо на оливковій олії з усіх боків до золотистої скоринки. Вводимо 150 гр. води і тушкуємо доготовности ....
    Читати далі

  • Фаршировані печериці

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Все як у орігенальном рецепті, тільки гриби начиняємо вареним філе курки / пропустити через мультиміксерів / підсмаженою на олії з цибулею і змішаним з майонезом і сиром і в духовочку.
    Читати далі

  • Салат "Аль - Магриб"

    Салати  /  Інші салати

    Помідор і огірок очистити від шкірки і насіння, нарізати дрібними кубиками, змішати з кускусом, м'ятою, маслом, сіллю і меленим перцем. Крабове м'ясо розібрати на волокна, змішати з йогуртом, нарізаною зеленою цибулею і сіллю. Викласти кускус на тарілку башточкою, зверху викласти крабовий салат. При бажанні, навколо башточки викладаємо гострий соус ....
    Читати далі

  • Салат звичайний, російський, та з майонезом !!! Наша відповідь китайським делікатесам !!!)))))

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Відварюємо курячу грудку, яйця, картоплю. Коли всі зварено, приступаємо до нарізки! Нарізаємо - грудку! Картопельку! Яйця! Солоні огірочки! Черемшу! Ось загалом-то і все, я салат не солила, так на мій погляд ніжніше! Заправила все майонезом, прикрасила зеленою цибулею і черемшею!
    Читати далі

  • М'ясні маффіни з сюрпризом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш солимо, перчимо, змішуємо з яйцем, розмоченим в молоці батоном і натертим на крупну тертку цибулею. Беремо шматочок фаршу, зверху викладаємо печериці, нарізані скибочками і шматочок вершкового масла. Загортаємо начинку в фарш, укладаємо наші «колобки» у формочки - злегка змащені маслом. Запікаємо в духовці хвилин 40. Готові маффіни ...
    Читати далі

  • Оселедець в "лисячій" шубі

    Салати  /  Інші салати

    ШАРАМИ: картопля відварна ЗМІШАНИЙ з часником і МАЙОНЕЗОМ ШАМПІНЬЙОНИ СМАЖЕНІ З ЦИБУЛЕЮ МАЙОНЕЗ ОСЕЛЕДЕЦЬ, порізати на кубики ЯЙЦЯ відвареної тертого МАЙОНЕЗ МОРКВА обсмажені на олії МАЙОНЕЗ
    Читати далі

  • кальмари фаршировані

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Спасерувати моркву з цибулею, посолити поперчити, 2. Кальмари відварити до готовності (краще дещо не доварити) в підсоленій воді зі спеціями. 3. Нафарширувати кальмари морквиною з цибулею. 4. Викласти на деко, змастити майонезом, посипати натертим сиром, запікати 5-10 хв., Поки сир не розплавиться. Готові кальмари мозной порізати кільцями ....
    Читати далі

  • Закусочні рулети з салямі

    Закуски  /  М'ясні

    Куряче філе дрібно нарізати. Сир, яйце, корнішон натерти на середній тертці. Додати моркву, зелений горошок, дрібно нарізану часник (не обов'язково). Приготувати соус: в майонез додати лимонний сік, біле вино, вершки, все добре перемішати. Заправити салат соусом. Викласти салат на шматочки салямі або окосту, згорнути трубочкою, трубочки ...
    Читати далі

  • Блинная закуска Клітка.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Випікаємо млинчики гратами. В оригіналі було запропоновано в кришці пластикової пляшки проробити отвір і наливати тонкою цівкою з пляшки. Мені треба було швидко і я просто наливала ложкою. На млинець викладаємо листя салату. Викладаємо ст. ложку начинки. Я робила салат із сьомги з сиром, яйцями, свіжою цибулею і кропом. З того, що в ...
    Читати далі