Ми рекомендуємо

  • Торт "Dolce Vita"

    Десерти  /  Торти

    Тісто Сабле: Розм'якшене вершкове масло, цукор, сіль, борошно пшеничне (просіяне), борошно мигдалеву і кленовий сироп перемішати рукою, до отримання однорідного тіста. Розкачати між 2-ма пергаментами, і надати форму квадрата, поставити рамку. Тісто наколоти і отпечь при температурі 180 градусів - 10 хвилин. Вийняти. Бісквіт імбирний: Жовтки, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Вареники з м'ясом. Чи не пельмені !!!

    Другі страви  /  Вареники  /  Вареники з м'ясом

    Замішуємо тісто. Просіваємо борошно, робимо лунку, вливаємо олію, солимо і додаємо стільки води, щоб замісити досить круте тісто. Вимішуємо його .. хвилин 5 загортаємо у плівку і на 20 хвилин у холодильник. М'ясо варимо до готовності. Пропускаємо через м'ясорубку Цибулю чистимо, ріжемо і обсмажуємо на олії Змішуємо м'ясо з цибулею ... якщо сухувато, ...
    Читати далі

  • Салат "Грація"

    Інші  /  Інші рецепти

    Рибу нарізати кубиками, посолити, поперчити і збризнути соком лайма. Цибулю нарізати тонкими кільцями, розкласти на шматочки риби і посипати імбиром. Накрити миску фольгою. Маринувати рибу в холодильнику 8:00. М'якоть свіжого кокоса натерти на дрібній тертці додати до неї часник і імбир, і все це ще раз подрібнити в міксері в кашку, залишити ...
    Читати далі

  • Печінка куряча з теплим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Морква потерти на дрібній тертці, цибулю порізати півкільцями якомога тонше. Розігріти сковороду, налити рослинне масло (небагато) і покласть моркву з цибулею, посолити трохи. Через пару хвилин додати в овочі вершкове масло і чорний перчик, добре перемішати, дати ще одну хвилину і все викласти в тарілку. (Овочі не повинні бути зажареними) ...
    Читати далі

  • Різотто з грибами і креветками

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з грибами

    Лук обсмажуємо на розігрітій сковорідці з оливковою олією. До золотистого кольору. Додаємо гриби і обсмажуємо. Креветки відварити, остудити, очистити. У сковороду з грибами та цибулею влити бульйон (1стакан) додати рис, каррі і моркву. Накрити кришкою і тушкувати помішуючи. Додати часник і долити решту бульйону. Тушкуємо до повного вбирання (рисом ...
    Читати далі

  • "яловичина по-селянськи"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    нарізати філе медальйонами товщиною 1см посолити і поперчити з двох сторін кожен обсмажити з двох боків до золотистої скоринки на цьому ж маслі обсмажити цибулю, порізану півкільцями м'ясо з цибулею укладаємо в каструлю і заливаємо молоком тушкуємо 40 - 60 хвилин м'ясо виходить дуже ніжне, а на що залишився ...
    Читати далі

  • ПАСТА з печінки з грибами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Сухі гриби відваріть, підсмажте на олії разом із подрібненим ріпчастою цибулею і порізаної печінкою. Все разом згасити протягом 20-25 хв. Потім пропустіть все через м'ясорубку, додавши сіль і вершкове масло. Добре розмішайте і цією масою намажте скибочки хліба. Вкрасти часточками яйця і зеленню.
    Читати далі

  • Млинчастий пиріг з м'ясом і соусом "Бешамель".

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з м'ясом

    Спекти тонкі млинці будь-яким відомим способом. Яловичину пропустити через м'ясорубку. Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на раст. олії до золотистого кольору. Соус "Бешамель" -растопіть в каструлі масло, додати борошно, перемішати віночком і продорлжая помішувати, влити тепле молоко. Поставити на плиту і помішуючи довести до кипіння. Зняти з плити і додати ...
    Читати далі

  • Закуска №3 - роли "Альтернатива"

    Закуски  /  Роли  /  Роли з лаваша

    Основою для цієї страви послужила знайома для Вас всіх "оселедець під шубою". Філе оселедця поріжте на шматочки. Відварену буряк натріть на тертці для корейської моркви або ж просто наріжте ножем на тонкі брусочки. Яйця натерти на дрібній тертці, цибулю і шніт-цибулька дрібно нарізати, з'єднати яйця і цибулю, приправити, додати для зв'язки ремулад ...
    Читати далі

  • Домашні ковбаски з сиром під слівочно- грибним соусом.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Цибулю з часником пюрировать в блендері з додаванням 50мл вершків. З'єднати фарш з цибулею і часником, посолити, попеч, додати базилік, мускатний горіх і бажано цю суміш теж пробити в блендері, а потім добре вибити на столі, щоб вийшла в'язка однорідна маса. Сир потерти на крупній тертці і додати у фарш, вимішати. Сформувати ковбаски, викласти ...
    Читати далі

  • Буженина "НІЖНІСТЬ" (святкова)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо вимити, обсушити. Нарізати цибулю півкільцями, часник 3 зубчики придушити. Нарізати часник 7 часточок-тонкими пластинами, а морква-пластинами. У шматку м'яса зробити за допомогою гострого товстого ножа надрізи і не виймаючи ножа по одну сторону укласти в м'ясо часник, по інший-морковь. Вийняти ніж. Затерти розрізи сіллю. Обтерти м'ясо лавровим листом ...
    Читати далі

  • Тюфтельки, запечені в баклажановому соусі

    Другі страви  /  Копчене і в'ялене м'ясо (риба)

    Нарізати свинину невеликими кубиками пропустити через м'ясорубку, разом з цибулею, капустою. Додати спеції, сухе молоко, порізану зелень, добре вимішати, краще фарш вибити і дати постояти 20 хвилин Сформувати тюфтельки, обваляти в сухарях, викласти у форму. Баклажани вимити, запекти в духовці до м'якості, що б м'якоть без праці відокремлювалася ...
    Читати далі

  • Курка з кабачками

    Другі страви  /  Страви з птиці

    М'ясо курки посолити, поперчити, обваляти в борошні й обсмажити на сковорідці. Помідор порізати кільцями. Кабачок порізати теж кільцями, обваляти в борошні з сіллю і обсмажити з двох сторін. Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю подрібнити Моркву і цибулю обсмажити. Жароміцних форму змастити маслом. По кутах форми і з боків викласти гуртки кабачків ...
    Читати далі

  • Піца без дріжджів з грибами. (Мій варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Яйця збиваємо з сіллю. У сметану додаємо соду. Сметану вливаємо в яйця і додаємо розтоплене масло. Добре перемішати і додати борошно. Вийшло не туге тісто. Деко добре змастити будь-яким маслом (я використовую свинячий жир). Руки ретельно змастити будь-яким рослинним маслом (щоб тісто не липло). Розподіляємо рівномірно його на деко, трохи ...
    Читати далі

  • Рибні котлети в горошок

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. 1/4 частина філе нарізати кубиком, решта філе подрібнити у блендері з цибулею, часником і розмоченим у воді хлібом. 2. До фаршу додати 3 ст. л. розмороженого горошку, сир нарізаний кубиками, сіль, перець і яйце. Ретельно все перемішати. 3. Сформувати котлети і обсмажити їх в невеликій кількості рослинного масла, під кришкою, до ...
    Читати далі

  • Запечена курка з рисом в рукаві

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячу грудку порізати на шматки. Скласти в чашку, засипати каррі, перцем, додати майонез. Розмішати і залишити на 2-3 години в холодильнику. За цей час відварити рис до напівготовності (а можна просто і замочити на той же час, поки курка в холодильнику). Після закінчення часу, дістаємо курку. На великій тертці трьом моркву, цибулю ріжемо подрібніше ...
    Читати далі

  • Салат "Божа корівка"

    Салати  /  Салат з чорносливом  /  Салат з буряка з чорносливом

    Чорнослив замочуємо для набухання. Яблука очищаємо, трьом на крупній тертці. Цибулю дрібно ріжемо, змішуємо з яблуками, додаємо сіль, перець, лимонний сік і залишаємо помаринувати Натертий на крупній тертці картопля викладаємо на плоске блюдо, солимо, перчимо і рясно змащуємо 1/3 суміші сметани і майонезу. Наступним шаром викладаємо дрібно порізані ...
    Читати далі

  • Картопелька тушкована в духовці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо порізати кубиками приблизно 2 на 2 см. І обсмажити Гриби (есле свіжі) теж посмажити. Есле з баночки, не потрібно смажити. Цибулю порізати і обсмажити на вершковому маслі Моркву порізати кружальцями (я терла на терці) обсмажити разом і цибулею Картоплю порізати кубиками і все разом М'ясо, цибулю, моркву, кукурудзу і гриби додати майонез, спеції і перемішати ....
    Читати далі

  • Лагман

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дрібно нарізування кубиками м'ясо обсмажується в рослинному маслі з цибулею і морквою, нарізування кубиками, словом, що б ви не клали в Лагман (крім спагеті і чорносливу) ріжеться кубиками, туди ж і помідорчик. Після обжарювання м'яса, цибулі, моркви і помідора додаємо води і варимо до готовності м'яса. У цей час очищаємо картоплю, баклажаниот ...
    Читати далі

  • ВУХА

    Перші страви  /  Інші супи

    У каструлю налити вино, розбавити його наполовину водою, покласти нарізані кружальцями моркву, петрушку, селеру, часник, помідори і лавровий лист. Вибрати за смаком різні сорти морської риби, очистити, нарізати шматочками, посолити і тушкувати в невеликій кількості води з дрібно нарізаною цибулею. Потім з'єднати з процідженим супом і варити ...
    Читати далі

  • Каштани з стегенець

    Другі страви  /  Інші основні страви

    приготувати котлетну масу з м'якоті курячих стегенець. Окремо зробити фарш із печінки-обсмажити з цибулею, остудити, дрібно нарізати. Обробити лепешечки з м'ясної маси, покласти на середину кожній по 1 чайної ложки фаршу печеночки, защипи краю, скачати кульки, змочити у збитому білку і запанірувати їх у дрібно нарізаному м'якушці хліба (можна підсушити ...
    Читати далі