Ми рекомендуємо

  • Пампушки з сиром і ковбасна піца з овочами

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Приготувати тісто (я готувала в хлібопічці), тісто має бути крутою, не прилипати до рук і поверхні, збільшеним в 3 рази; 1/3 тіста залишити для піци, інше тісто розділити на 6 частин; Сформувати пампушки - кожну частину розкачати в не тонкі коло, на середину викласти начинку, защипнути краю, сформувавши круглі булочки; Форму для ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Запечена картопля і мариновані курячі крила

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Почнемо з крил. Крила помити, покласти в чашку, посолити, поперчити, побризкати гранатовим соусом і бальзамічним оцтом, посипати сушеним гранатом, перемолотим червоним Сушені перцем чилі, сушшённимі томатами, покласти нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, перемішати все, і залишити приблизно на годину маринуватися. У цей час, вимити щіткою ...
    Читати далі

  • Сосиски, знову ж запечені в картопляному пюре. За Доченькіной заявці

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Зробив картопляне пюре, вбив у нього і вершкове масло, і пару свіжих яєць. Поперчити не для гостроти, а чисто символічно, оскільки перець чорний мелений дивно добре збагачує і розносить аромат готового блюда. Змастивши оливковою олією бувалий полупоходний деко, виклав на нього близько половини свого чудового картопляного ...
    Читати далі

  • Морквяна сальса з перчиком чилі

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    1. Інгредієнти для приготування соусу. 2. Очищену моркву натерти на дрібній тертці. 3. Помідор, часник 4. і селеру порізати. 5. Дрібно порізати перець, під струменем води, видалити насіння. Краще робити це в рукавичках. 6. Всі порізані овочі з'єднати, посолити і подрібнити блендером. Додати сік лимона, оливкова олія, соєвий соус ...
    Читати далі

  • Грибний супчик з галушками і сиром

    Перші страви  /  Інші супи

    У каструлю налити 1,5 літра грибного бульйону (тільки не з кубиків - вони зіпсують смак натуральних грибів), або води, кинути нарізану картоплю і варити до готовності картоплі. З яйця, 3-4 ст. ложок молока і солі замісити тісто густотою як для кексу або оладок. Цибулину дрібно порізати, гриби - досить крупно. Спочатку обсмажити цибулю на ...
    Читати далі

  • Віденський картопляний салат (Wiener Erdapfelsalat)

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Картопля очистити і нарізати на п'ятаки. Зварити у воді до готовності. Слідкуйте за тим, щоб картопля не розварилася! 2. Поки вариться картопля, приготуйте маринад для салату. До білого винному оцту додайте гірчицю, цукор, сіль, ч. М. Перець і оливкове масло IDEAL. Збийте все віночком до утворення емульсії і влийте м'ясний бульйон. 3 ....
    Читати далі

  • Закуска "Мушлі з чорним перлами"

    Закуски  /  Бутерброди

    Готове листкове тісто розморожуємо, злегка розкочуємо і за допомогою формочки для кексів вирізаємо гуртки з зубцями, потім з одного боку обрізаємо зубці й пальцями притискаємо обрізаний край. Випікати при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин. Далі за допомогою ножа розрізаємо готові слойки по уздовж, як булочки для гамбургерів, як би розкриваємо ...
    Читати далі

  • пельмешки сибірські

    Другі страви  /  Інші основні страви

    м'ясо пропустити з цибулею і часником через м'ясорубку посолити, поперчити додати трохи молока яйце збити посолити, додати 1/4 ст. молока і замісити круте тісто тісто накрити і дати йому постояти хвилин 20, сатем розкачати тонким шаром і за допомогою чарки вирізати кріжочкі на кожен кружечок покласти трохи фаршу і защипнути краю пельмені ...
    Читати далі

  • Кролик під мигдальним соусом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Тушку кролика обробити на шматки, посолити, поперчити і обваляти їх у борошні. Цибулю і часник порубати. Очистити і розрізати навпіл картоплю. Помідори очистити від шкірки і нарізати часточками. Шматки кролика обсмажити в олії і викласти з сковороди. У жирі обсмажити картоплю. Посипати картопля цибулею, часником і мигдалем, викласти помідори, ...
    Читати далі

  • Салат з моцарелою, смаженої у фритюрі.

    Салати  /  Салат з сиром  /  Салат з моцарелою

    Спочатку підготувати все для салату-помити салатний лист, рукколу і помідори. Обсушити і нарвати руками листя, у рукколи видалити стебла, помідори порізати навпіл. Кульки моцарели викласти на паперовий рушник, для вбирання зайвої рідини. Розігріти масло для фритюру до легкого димку. Яйце злегка збити в мисці виделкою, сухарі висипати в неглибоку ...
    Читати далі

  • Томатний суп-пюре з моцарелою і базиліком

    Перші страви  /  Інші супи

    Надрізати шкірку помідорів хрестоподібно і залити окропом, залишити в окропі на хвилини 3 Зняти з помідорів шкірку і порізати їх кубиками Цибуля і часник почистити і нарізати дрібними кубиками Пепероні порізати навпіл, видалити насіння з плодоніжкою, тоненько порізати Нагріти на сковорідці оливкову олію Обсмажити цибулю, часник і пепероні (до прозорості ...
    Читати далі

  • Качина печінка в картопляних пластівцях і в маринаді.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Качину печінку вимити в крижаній воді, обрізати пленочки. Картопляні пластівці змішати з паприкою, перцем кайенский, сіллю та італійськими травами. У сковороді нагріти оливкове масло. Печінка обваляти в пластівцях з приправами і обсмажити на середньому вогні з усіх боків. Смажимо приблизно 4-5 хвилин в цілому. Цибулю і часник тим часом чистимо й ріжемо ... цибуля ...
    Читати далі

  • Дімлама ошковок - фарширована гарбуз.

    Інші  /  Інші рецепти

    На гарбузі зрізати «кришку» у 2-3 см. Нижче плодоніжки, вийняти насіння разом з насіннєвими волокнами. Влити сметану або топлене масло. З м'яса приготувати фарш і наповнити їм гарбуз, накрити зрізаною «кришкою». Поставити на підносі в духовку на 2-3 години. Приготування фаршу: дрібно порубати м'ясо, заправити цибулею, сіллю і перцем, добре перемішати ....
    Читати далі

  • Печінка в горщику.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичу або ін. Печінку порізати невеликими скибочками, обваляти в борошні й обсмажити в киплячому раст. маслі. На дно глиняного горщика покласти кілька горошин чорного і запашного перцю, 1-2 лаврових листки і, пересипаючи нарізаним півкільцями і злегка обсмаженою цибулею (можна і не обсмажувати), - печінку. Посолити, поперчити і залити сумішшю ізсметани, ...
    Читати далі

  • Баклажани з пармезаном (я назвала б це запіканкою)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Баклажани очистити від шкірки, нарізати на шматочки товщиною 5 мм, обваляти в борошні й обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки. Вийняти з масла, викласти на паперові рушники, посолити і поперчити. Цибулю подрібнити і злегка обсмажити 3 хвилини. Викласти баклажани шарами на деко, перемежовуючи їх томатним соусом, орегано, листками базиліка, ...
    Читати далі

  • барбекю пластом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шийку ріжемо уздовж на три пласта однакової товщини, сантиметри 3-4. маринад: мінеральна вода змішується з оцтом і всіма преправамі. Наргевается але не кип'ятиться. Лук ріжеться тонкими півкільцями. м'ясо заливається маринадом і засипається цибулею. Поміщається під гніт на 3-4 години, потім ставиться в холодильник на ніч. дістати м'ясо, очистити від ...
    Читати далі

  • Картопляні зрази з курячим м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити, вимити й відварити в киплячій підсоленій воді до готовності. Воду злити, картоплю розтовкти і трохи остудити. Додати яйце, борошно, перемішати до однорідності. Розібрати куряче м'ясо, вибрати кістки. М'ясо дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Змішати куряче м'ясо з ріпчастою цибулею. Посолити. Попречіть. З картопляного ...
    Читати далі

  • Баранина за 20 хвилин

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Взяти глибоку товстостінну сковороду або каструлю (я використовую алюмінієву гусятницю). Цибулю нарізати великими кільцями Часник нарізати, трохи крупніше ніж звичайно (дуже дрібно різати не можна, т. К. В такому випадку він швидко згорить) Налити масло в сковороду і прогріти на максимальному вогні, перед закладкою продуктів вогонь зменшити до середнього рівня ....
    Читати далі

  • Стручкова квасоля, запечена з яйцем

    Інші  /  Інші рецепти

    Квасолю відварити в киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду злити. Квасоля остудити. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати кубиками. Болгарський перець, помідор і зелень вимити, обсушити. У перцю видалити серцевину, нарізати кубиками. У сковороді розігріти олію. обсмажити на ньому цибулю і болгарський перець до прозорості цибулі. Поки остигають ...
    Читати далі

  • Печінка яловича в томатному соусі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Очистити печінку від плівки. Порізати дрібно як азу Нашаткувати дрібно цибулю, перемішати з печінкою, додати сік лимона, перець чилі і залишити маринуватися на 30-60 хвилин Розігріти сковороду з маслом, викласти печінку із цибулею. Як схопиться перемішати, почне виділяться сік. Тушкуватися 15 хвилин приблизно поки впоратися весь сік. Додаємо томатну пасту, ...
    Читати далі

  • Шніцелі рубані по-французьки

    Другі страви  /  М'ясо по французьки  /  М'ясо по французьки з фаршем

    Хліб замочити в холодній воді, потім віджати, скришити і змішати з Рубеном м'ясом. Цибулю і часник очистити і дрібно нарубати. 1/3 сиру порізати кубиками і додати до м'яса разом з цибулею, часником, зеленню і яйцями. Посипати сіллю, перцем, паприкою. Розділити масу на 8 рівних частин і надати форму шніцелів. Нагріти духовку до 220 градусів. У великій ...
    Читати далі