Ми рекомендуємо

  • Котлети з сочевиці з пікантним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Пасерувати цибулю з морквою, додати томатну пасту. 2. Окремо зварити сочевицю, використовуючи інструкцію на упаковці. 3. Змішати овочі з гречкою, подрібнити блендером в пюре. Додати сочевицю і ще трохи пюрировать. Посолити, поперчити. 4. Ложкою викладати фарш в панірувальні сухарі, сформувати котлети і обсмажувати на невеликій кількості ...
    Читати далі

Ви шукали: бігос

  • Капустяна запіканка а-ля лазанья.

    Другі страви  /  Лазанья  /  Лазанья з капусти

    1. Овочі вимити очистити і обсушити. Листя капусти так само вимити й обсушити, обварювати НЕ потрібно-вони ніжніше звичайної і цілком запекутся сирими. Цибулю і перець нашаткувати тонший, моркву натерти на крупній тертці. 2. Розігріти ложку олії і обсмажити половину цибулі до легкого зарум'янювання, додати фарш і смажити до розсипчастості, додати ...
    Читати далі

  • Соте з телятини і овочів "Попурі"

    Другі страви  /  Соте  /  Соте з овочів

    Для початку займемося маслом «Зелений чай». Цей рецепт підгледіла у В. Дельберг. Прогріваємо оливкову олію до температури 40-50 градусів. Зелений чай перетираємо в ступці, з'єднуємо з маслом і даємо настоятися 24 години. Перед смаженням продукти потрібно попередньо відварити або замаринувати .. Готуємо маринад: змішуємо 2 ст. л. масла «Зелений ...
    Читати далі

  • Бігус (мій варіант)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    М'ясо промити й нарізати Сковороду розігріти з рослинним маслом і викладе м'ясо. Обсмажити м'ясо, посолити і поперчити. Нарізати капусту. Викласти в каструлю, залити бульйоном і поставити тушкуватися хвилин на 20. Посолити і поперчити. Нарізати цибулю Натерти на крупній тертці моркву нарізати великими кубиками болгарський перець До капусти додаємо м'ясо ...
    Читати далі

  • Бігус з капустою, фаршем і рисом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    см покрокові
    Читати далі

  • швидкі баурсаки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    змішати біо-с, майонез, соду, сіль, цукор (я додала трохи води - напевно грам 30, можна додати трохи молока, але не обов'язково) поступово додавати борошно. Я спершу розмішую ложкою і домішувати руками. Тісто має бути дуже м'яке, трохи може липнути до рук. Чим м'якше тісто, тим "повітряний" будуть баурсаки залишити тісто хвилин ...
    Читати далі

  • Хліб злачні ... ой, чи то пак злакових!

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Хліб дуже цікавий - в силу наявності семи мукЕЙ ... мукОВ ... ні, 7 сортів борошна виходить він дуже міцний і насичений за смаком з міцною кіркою, але м'яким і пружним м'якуш. Підходить до всіх інтенсивним за смаком страв! Одним словом, "злачних" такий! І не бійтеся цих семи мукЕЙ, якщо чогось немає, то можна крупу змолоти в кавомолці - буде ...
    Читати далі

  • Міні- «тірамісу» з томатним чатні і домашньої чіабаттою

    Закуски  /  З сиру і яєць

    За добу починаємо готувати бігу - зріле тісто. З'єднати всі інгредієнти, вимісити. Вийшов досить крутий колобок. Залишити бігу при кімнатній температурі на 24 ч. Після закінчення часу замісити тісто: у воді розвести дріжджі, просіяти борошно, додати масло, сіль. З'єднати бігу з тістом. Я віддаю перевагу тісто вимішувати руками, щоб воно відчувало ...
    Читати далі